Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info

Nieuw! Car Image Community (CiC)


03/08/2021
Nieuw! Car Image Community (CiC)

Nieuwe auto’s adverteren nog vóór ze geleverd zijn? Lange tijd was het ondenkbaar: je had immers geen foto’s. Met Carstock van AM-i is dat verleden tijd. Dankzij niet-van-echt-te-onderscheiden 3D renders kunnen auto’s al verkocht worden terwijl ze nog op de boot staan. En met de onlangs geïntroduceerde Car Image Community zijn de mogelijkheden nog uitgebreider dan voorheen.

Wat is Carstock?

Voor wie het nog niet wist: Carstock geeft dealerbedrijven de mogelijkheid om voor álle modellen en uitvoeringen digitale beelden op te bouwen die levensecht zijn. Deze worden gebruikt om nieuwe voorraad makkelijk en snel aan te bieden op de eigen website en geselecteerde autoportalen. Hierdoor is het aanbod altijd up-to-date en (zelfs nog voor levering) voor klanten zichtbaar. Gevolg? Meer sales en lagere rentelasten. Auto’s staan namelijk sneller online en korter op de balans. Bovendien kunnen commerciële medewerkers hun kostbare tijd besteden aan het helpen van klanten.

Meer mogelijkheden met Car Image Community

De nieuwste release van Carstock introduceert ‘Car Image Community’ (CIC). Met de toevoeging van CIC kunnen dealers in totaal gebruik maken van maar liefst vier verschillende bronnen voor beeldmateriaal:

  • 3D renders
  • Specifiek voertuig (zelf uploaden)
  • Brand renders
  • Vergelijkbaar eigen voertuig

Met de optie ‘brand renders’ maakt Carstock een koppeling met de database van de fabrikant zodat beelden uit hun configurator beschikbaar worden. Een voordeel van deze optie is dat er in dat geval vaak ook beelden van het interieur zijn. De laatste bron laat zien waar de ‘i’ in AM-i voor staat. Carstock is namelijk op intelligente wijze in staat om beelden van vergelijkbare voertuigen te herkennen. Heb je eerder beelden van een vergelijkbare auto toegevoegd? Carstock gebruikt ze automatisch voor nieuwe voertuigen die aan de criteria voldoen. Ten slotte heb je bij de 3D renders van AM-i nu ook de mogelijkheid om de kentekens te voorzien van het eigen logo.

ami_cic-detail-final

Zelf volgorde bepalen

Vanzelfsprekend heb je als gebruiker de mogelijkheid om te bepalen welke volgorde Carstock aan moet houden. Heb je een voorkeur voor de brand renders? Dan gebruikt Carstock altijd eerst deze bron om de advertentie mee te vullen. Zijn deze niet voorhanden? Carstock gebruikt dan de eerstvolgende bron die jij hebt geselecteerd. Daarnaast kun je op detailniveau aangeven in welke mate uitvoering en type gelijk moeten zijn voordat beelden gebruikt mogen worden.

Zichtbaarheid is de sleutel

Als zichtbaarheid niet al belangrijk was, dan is het dat nu helemaal. In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid de sleutel tot succes. AM-i helpt daarbij door dealers te ondersteunen en tijdrovende processen te automatiseren:

  • Automatisch accurate beelden bij nieuwe voorraad
  • Ook bij voorraad die nog niet binnen is
  • Nooit meer opnieuw fotograferen: Carstock hergebruikt foto’s waar mogelijk automatisch
  • Volledige voorraad automatisch op geselecteerde portals inclusief beelden, prijzen en relevante kenmerken
  • Meer tijd voor commerciële medewerkers om zich te richten op klantcontact

Wil je meer weten over AM-i Carstock en de AM-i Car Image Community? Maak een afspraak voor een live demo.

Live demo aanvragen


Terug naar het overzicht
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking