Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info
hero-carstock@2x

AM-i Workflow Management: Grip op uw operatie


AM-i Workflow Management: Grip op uw operatie

Altijd overzicht over alle werkzaamheden, geborgd in geautomatiseerde processen. Alle afdelingen, medewerkers en externe partijen direct op de hoogte van alle werkzaamheden, prioriteiten en voortgang.

  • Overzichtelijke werklijsten per afdeling en medewerker
  • Geautomatiseerde processen
  • Altijd alle stappen in beeld
  • Optimale aansluiting werkzaamheden diverse afdelingen
  • Geen dubbel werk
  • Optimale afstemming

 

 

Too good to be true?

Integendeel, meerdere dealerbedrijven van single brand tot top 10 holdings die werken met Workflow Management hebben het ervaren. AM-i Workflow Management zorgt voor structurele borging van uw processen. Ieder proces kent meerdere deelnemers die optimaal moeten samenwerken voor het beste resultaat. Echter, door de diversiteit aan systemen en kennis is accurate afstemming cruciaal. Daarom presenteert AM-i Workflow management; het systeem dat al uw processen automatiseert, systemen koppelt, afdelingen op elkaar aansluit en doorlooptijden monitort, zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op de persoonlijke relaties met uw klanten.

Full compatibility

AM-i koppelt met al uw systemen. Uw processen worden compleet configureerbaar op basis van uw wensen. direct automatisch inzichtelijk vanuit één centraal dashboard gericht op medewerkers, interne afdelingen en externe partijen met alle prioriteiten, details, voortgang en afstemming. Al uw processen worden gemonitord en optimaal aangesloten. Hierdoor verdwijnt er niks meer uit beeld en worden doorlooptijden optimaal. Dit resulteert aantoonbaar in efficiëntere bedrijfsvoering. U bespaart zo structureel op rentelasten en u verhoogt hiermee de omloopsnelheid van uw showroom en werkplaats. Win-win.

Live Demo

Meld je aan voor een Live demo

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking en een demonstratie.

Vul hier je gegevens in

Aanhef

Waarom Workflow Management van Automotive Intelligence

icoon
Optimale afstemming
icoon
Voor al uw processen
icoon
Altijd in beeld
icoon
Hogere omloopsnelheid
icoon
Lagere rentelasten
AM-i zorg niet alleen voor een forse tijdsbesparing, maar daarnaast ook voor een uniforme en complete manier van adverteren. Het werkt daarnaast prettig, snel en overzichtelijk!
Wouter Broekema afbeelding
Wouter Broekema
Vestigingsoverschrijdend salesmanager bij ABD
AM-i Carstock zorgt voor enorme tijdsbesparing. Doordat AM-i het adverteren van onze voorraad volledig automatiseert is onze voorraad online altijd actueel. Ons verkoopteam kan zich op deze manier volledig focussen op hun toegevoegde waarde: persoonlijk advies aan onze klanten. Schoenmaker blijf bij je leest.
Niels de Feijter afbeelding
Niels de Feijter
Commercieel manager bij Van Tilburg-Bastianen Groep
AM-I Carstock helpt ons om onze voorraad op een efficiënte manier met hoge kwaliteit online te krijgen. Met minimale inspanning een maximale exposure van onze nieuw voorraad.
Edwin de Groot afbeelding
Edwin de Groot
Commercieel Directeur bij Muntstad
Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar Carstock van AM-i was nog geen dag actief en we werden al bedolven onder de leads, meer dan we aankonden. Je advertentieproces automatiseren met Carstock werkt, dat is wel duidelijk.
Maurice Elenbaas afbeelding
Maurice Elenbaas
Marketing Auto Poppe bij Auto Poppe
Met Carstock van AM-i ligt onze focus volledig op de klant. Al onze auto's staan realtime te koop en onze voorraad klopt altijd. Met als resultaat binnen één dag de eerste aanwijsbare order.
Alex Vermare
Verkoop bij Tramper Goes
“Universeel, toegankelijk en compleet; AM-i sluit je zonder problemen aan op je huidige systemen; met direct resultaat”
Robin Jongerius afbeelding
Robin Jongerius
Brandmanager bij Hans Jongerius
“Zo geavanceerd heb ik een online verkooptool in automotive Europa nog niet gezien.”
Clem Dickmann afbeelding
Clem Dickmann
CEO bij Aumacon Mobility Market Intelligence
“Nu is de tijd om te innoveren. AM-i zorgt ervoor dat dealers en autobedrijven hun potentie ten volste benutten, dat zien we aan structurele verbeteringen in de pilots en aan het enthousiasme van onze klanten.”
Sjoerd Schipaanboord afbeelding
Sjoerd Schipaanboord
Automotive strateeg bij Commandos B.V.
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking