Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info

Nieuwste CarStock release van AM-i introduceert Bedrijfswagens


17/02/2022
Nieuwste CarStock release van AM-i introduceert Bedrijfswagens

Het maken van foto’s en advertenties is een van de meest tijdrovende processen bij dealerbedrijven. De revolutionaire applicatie CarStock van AM-i maakt hier een einde aan door dit proces volledig te automatiseren. Sterker nog, auto’s kunnen al aangeboden worden vóórdat ze geleverd zijn. Geen wonder dat ook aanbieders van bedrijfswagens gebruik willen maken van CarStock. Voor deze groep is er goed nieuws: met het uitrollen van de Bedrijfswagen-Update is het vanaf 18 februari namelijk zover.

Wat is Carstock?

Carstock geeft dealerbedrijven de mogelijkheid om voor álle modellen en uitvoeringen foto’s op te bouwen die levensecht zijn. Deze worden gebruikt om nieuwe voorraad makkelijk en snel aan te bieden op de eigen website en geselecteerde autoportalen. Hierdoor is het aanbod altijd up-to-date en (zelfs nog voor levering) voor klanten zichtbaar. Gevolg? Meer sales en lagere rentelasten. Auto’s staan namelijk sneller online en korter op de balans. Bovendien kunnen commerciële medewerkers dankzij CarStock hun kostbare tijd besteden aan het helpen van klanten.

Nu ook voor bedrijfswagens

Tot nu toe was het met CarStock alleen mogelijk om personenauto’s aan te bieden, maar met de nieuwste release worden daar ook bedrijfswagens aan toegevoegd. Hiermee wordt gehoor gegeven aan een zeer populair verzoek. De Bedrijfswagen-Update wordt op vrijdag 18 februari uitgerold.

bedrijfswagen

De juiste functionaliteit

Een personenauto is niet hetzelfde als een bedrijfswagen. In de nieuwe update is daarom ook veel aandacht besteed aan cruciale verschillen op detailniveau:

 • maximaal gewicht voor- en achteras
 • capaciteit laadruimte
 • afmetingen laadruimte
 • breedte tussen wielkasten
 • exclusief BTW tonen van adviesprijzen

Meer mogelijkheden met Car Image Community

Net als voor personenauto’s geldt dat CarStock het beeldaanbod voor bedrijfswagens zo groot mogelijk maakt. Dankzij de Car Image Community (CIC) kunnen dealers kiezen uit diverse bronnen om automatisch beelden toe te voegen aan een advertentie:

 • 3D-renders
 • Specifiek voertuig (zelf uploaden)
 • Brand renders
 • Vergelijkbaar eigen voertuig

Bij de ‘brand renders’ geldt dat CarStock een koppeling maakt met de database van de fabrikant. Brand renders beschikken over veel detail omdat ze vaak op optieniveau geconfigureerd kunnen worden. Echter, ook bij de 3D-renders van AM-i kunnen kenmerken als schuifdeuren en dubbele cabines geconfigureerd én weergegeven worden. Het is bovendien mogelijk om de database te verrijken met eigen fotografie die slim herkend kan worden door CarStock voor toekomstig gebruik bij vergelijkbare modellen. Als gebruiker bepaal je zelf de volgorde waarin CarStock voorrang moet geven aan de bovenstaande bronnen.

Meer zichtbaarheid is sneller verkopen

Als zichtbaarheid niet al belangrijk was, dan is het dat nu helemaal. In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid de sleutel tot succes. AM-i helpt daarbij door dealers te ondersteunen en tijdrovende processen te automatiseren:

 • automatisch accurate beelden bij nieuwe voorraad
 • ook bij voorraad die nog niet binnen is
 • nooit meer opnieuw fotograferen: Carstock hergebruikt foto’s waar mogelijk automatisch
 • volledige voorraad automatisch op geselecteerde portals inclusief beelden, prijzen en relevante kenmerken
 • meer tijd voor commerciële medewerkers om zich te richten op klantcontact
 • nu ook voor bedrijfswagens

Meer weten over Carstock? Ga naar am-i.nl en meld je aan voor een vrijblijvende demonstratie.

Live demo aanvragen


Terug naar het overzicht
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking