Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info

Het is zover | CARSTOCK 2.0 is hier


03/04/2024
Het is zover | CARSTOCK 2.0 is hier

De lancering van Carstock 2.0 is ophanden en er is veel om te bespreken: de revolutie op het gebied van voorraadbeheer is nu nóg beter dankzij  talloze verbeteringen, handige nieuwe functies en een geheel vernieuwde interface die zorgt voor méér overzicht en méér snelheid.

AUTOMATISEREN MET CARSTOCK
Als Carstock gebruiker van het eerste uur behoort u tot de groep die automotive geschiedenis schrijft wat de automatisering van voorraadbeheer betreft. Dit is niet alleen goed voor uw eigen bedrijf, maar ook voor de branche als geheel. Natuurlijk is het gezien onze ambities onvermijdelijk dat we tegen uitdagingen aanlopen en we zijn u dankbaar voor het signaleren van diverse verbeterpunten tijdens uw gebruik van Carstock.  Deze feedback is toegevoegd aan onze interne roadmap en heeft AM-i geïnspireerd om met volle kracht te werken aan de ontwikkeling van Carstock 2.0: een volledig vernieuwde applicatie die vol zit met nieuwe functies waar u direct profijt van zult hebben. Carstock 2.0 wordt binnenkort gelanceerd.

MEER DAN EEN UPDATE
Het besluit om deze update als ‘2.0’ te bestempelen, kwam niet uit de lucht vallen. Dit markeert een significante sprong voorwaarts en omvat meer dan ‘slechts’ een reeks kleine aanpassingen. We hebben uw feedback gebruikt om Carstock weer naar een hoger niveau te tillen. Deze versie zit daarom boordevol met krachtige nieuwe functies die stuk voor stuk bijdragen aan efficiënt voorraadbeheer en de verbetering van uw rendement. Bovendien hebben we de gebruikersinterface grondig vernieuwd: Carstock werkt nu strakker, sneller en intuïtiever dan ooit tevoren.

BOMVOL NIEUWE FUNCTIES
Dit zijn de meest in het oog springende nieuwe functies van Carstock 2.0:

  • Enhanced Discounts: Uw flexibiliteit in prijsbeleid neemt toe. Kortingen kunnen nu ook toegepast worden op individuele voertuigen.
  • Quick Publish/Depublish: Met de vernieuwde publicatiefunctie wisselt u vlot tussen actieve en inactieve statussen van voertuigen, rechtstreeks vanaf de resultatenpagina. Dit maakt het beheren van uw online showroom nog makkelijker.
  • Quick Sort: Carstock 2.0 biedt volledige controle over de presentatie van uw voertuigen door de volgorde van afbeeldingen handmatig aan te passen met een eenvoudig drag-and-drop systeem.
  • Bouwjaren en Historie: Een duidelijk onderscheid tussen nieuwe en reeds geleverde voertuigen stelt u in staat om historische prijzen te behouden terwijl de meest actuele prijzen toepast worden op nieuwe voorraad.
  • Accessoirefunctie: Deze nieuwe tool maakt het toevoegen van accessoires zoals trekhaken een fluitje van een cent en toont de bijgewerkte totaalprijs onmiddellijk. De prijsopbouw kan nog niet getoond worden, deze mogelijkheid volgt in een komende update.
  • Spotlight Functie voor Accessoires: Zet een schijnwerper op specifieke opties van een voertuig, zoals een panoramadak, en laat deze uitblinken in het aanbod. Carstock selecteert zelf de meest voor hand liggende optie wanneer er geen keuze gemaakt wordt.

In Carstock 2.0 introduceren we bovendien ook Carstock Used. Zoals de naam suggereert, biedt Carstock 2.0 u nu de mogelijkheid om ook uw gebruikte voorraad efficiënt te beheren met alle voordelen van Carstock.

CARSTOCK ROADSHOW | JEROEN EN MAARTEN KOMEN BIJ U LANGS
Wilt u alvast een exclusieve preview van Carstock 2.0 en persoonlijk kennismaken met Jeroen Dols en Maarten Palthe? Plan dan eenvoudig via Hubspot een afspraak voor de Carstock Roadshow. Jeroen en Maarten bezoeken u graag op het door u gekozen moment zodat u niet alleen de nieuwe functies live kunt ervaren, maar ook dieper in kunt op gaan op de rol van Carstock binnen uw organisatie.

Meld je hier aan voor de Carstock Roadshow

COMING SOON |NOG MEER NIEUWE FUNCTIES
Het is onze missie om van Carstock de onbetwiste hoeksteen voor elk dealerbedrijf en importeur te maken. De ontwikkeling van Carstock stopt daarom voor niemand. Dit zijn de functies die u op korte termijn al kunt verwachten in Carstock 2.0:

WANNEER GAAT HET GEBEUREN?
Binnenkort ontvangt u van ons een bericht met daarin de specifieke datum waarop uw account wordt bijgewerkt naar de nieuwe versie van de applicatie. We zorgen voor een soepele overgang en bieden uitgebreide ondersteuning zodat u zo snel mogelijk optimaal gebruik kunt maken van Carstock en alle nieuwe functies.

BRIGHT FUTURE AHEAD
We staan aan de vooravond van een nieuwe fase in automotive voorraadbeheer met Carstock 2.0 en we willen u nogmaals bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen. Zonder deze steun was het niet mogelijk geweest om zulke grote stappen te maken. Vragen naar aanleiding van dit bericht? U kunt ons zoals gewoonlijk telefonisch benaderen of u kunt een afspraak maken voor de Carstock Roadshow. We hopen van harte dat u gebruik zult maken van die mogelijkheid. Wij kunnen namelijk niet wachten om deze mijlpaal persoonlijk met u te vieren.

Meld je hier aan voor de Carstock RoadshowTerug naar het overzicht
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking