Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info

AM-i zoekt een Support medewerker


02/01/2023
AM-i zoekt een Support medewerker

Word jij onze nieuwe Support Medewerker?

Data is de sleutel tot succes! En bij Automotive Intelligence hebben we een schat aan data beschikbaar voor onze klanten binnen de dynamische automotive branche.

Bij ons draait alles om het genereren van meer leads, het verlagen van kosten en het verhogen van de omzet. Met ons gloednieuwe Voertuig Management Systeem streven we naar volledig geautomatiseerd adverteren van (nieuwe) voertuigen, met specificaties die nagenoeg 100% overeenkomen met die van de fabrikant.

Als gevolg van onze groeiende organisatie zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste

SUPPORT MEDEWERKER

Locatie: Rotterdam-Zuid Aantal uren: Full-time (40 uur) of nader overeen te komen

Wat ga je doen?

Als vaardige en kundige support-medewerker speel je een cruciale rol in ons team. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technische ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten. Je zult werken aan het oplossen van een breed scala aan problemen en je biedt klanten assistentie en advies waar nodig.

Om succesvol te zijn in deze functie, is een sterk begrip van computersystemen en diverse browsers essentieel, evenals uitstekende communicatie- en probleemoplossende vaardigheden. Je bent in staat om onder druk effectief te presenteren en je kunt moeiteloos multitasken.

Onze ideale Support Medewerker:

  • Is proactief en enthousiast;
  • Ziet kansen en is bereid om verschillende taken op te pakken om onze klanten de professionaliteit te bieden waar wij voor staan;
  • Heeft enige jaren werkervaring, bij voorkeur in de automotive- of IT-branche;
  • Heeft affiniteit met auto’s en voertuigen;
  • Beheerst Nederlands en Engels. Kennis van Frans is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Bij Automotive Intelligence krijg je de ruimte om autonomie te ervaren en je eigen inbreng te leveren.

We zijn een kleine organisatie met korte communicatielijnen, waar we geloven in ontwikkeling. Niet alleen ontwikkelen we voortdurend onze producten, maar we investeren ook in de groei van onze medewerkers. Stilstand is bij ons geen optie. We vertrouwen op de professionaliteit, kennis en vaardigheden van onze medewerkers.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons ambitieuze team van Automotive Intelligence!

Solliciteren

Sluit dit aan bij jouw kennis, kunde en achtergrond dan kan je jouw cv en motivatiebrief richten aan Dennis de Pender via ddepender@am-i.nl

Vragen?

Wanneer je meer informatie wilt over Automotive Intelligence of de functie inhoud, neem contact op met Dennis de Pender via ddepender@am-i.nlTerug naar het overzicht
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking