Nieuw! Automotive Intelligence lanceert Car Image Community AM-i Car Image Community Meer info
hero-carstock@2x

AM-i Carstock: Je voorraad sneller verkopen


AM-i Carstock: Je voorraad sneller verkopen

Altijd uw complete autovoorraad online, op uw eigen website en autoportalen, nog vóórdat voorraad bij u op locatie is. Volledig geautomatiseerd met gebruik echte foto’s of accurate 3D-renders.

  • Voorraad sneller verkopen
  • Volledig automatisch
  • Met echte foto’s of 3D-renders
  • Hogere omloopsnelheid en lagere rentelasten
  • Verkopers meer tijd om te verkopen

 

 

Too good to be true?

Integendeel, meerdere dealerbedrijven van single brand tot top 10 holdings die werken met Carstock hebben het ervaren. AM-i Carstock zorgt voor structureel meer verkopen. Nieuwe auto’s op tijd online plaatsen is een tijdrovende bezigheid. Echter, hoe meer auto’s de consument bij u kan vinden, hoe meer auto’s u verkoopt. Daarom presenteert AM-i Carstock; het systeem dat al uw auto’s online presenteert inclusief echte foto’s en werk uit handen neemt zodat uw verkopers zich kunnen concentreren op de persoonlijke relaties met uw klanten.

Full compatibility

AM-i ondersteunt bijna alle merken. Uw (toekomstige) voorraadvoertuigen worden automatisch ingeladen vanuit het bestelsysteem van de importeur, uw offerte systeem en bedrijfsvoorraad: direct automatisch verrijkt met alle specificaties, actuele prijzen, commerciële acties en uitvoering specifieke foto’s. Al uw voertuigen worden geadverteerd op uw eigen website en de door u geselecteerde autoportalen. Hierdoor is uw volledige voorraad auto’s altijd up-to-date en zichtbaar voor de consument. Dit resulteert aantoonbaar in leads op auto’s die nog bij u moeten binnen komen. U bespaart zo structureel op rentelasten en u verhoogt hiermee de omloopsnelheid in uw showroom. Win-win.

Nu beschikbaar: Carstock 2.0

Wij zien Carstock als de onbetwiste hoeksteen van ieder dealerbedrijf en importeur. De ontwikkeling van deze baanbrekende applicatie stopt daarom voor niemand. Die drive heeft geleid tot de lancering van Carstock 2.0, een geheel vernieuwde applicatie bomvol verbeteringen, handige nieuwe functies en een compleet nieuwe interface die zorgt voor nog meer overzicht en nog meer snelheid.

Carstock Roadshow

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Carstock en kennismaken met de mensen achter de applicatie? Plan dan een afspraak voor de Carstock Roadshow. Jeroen en Maarten bezoeken u graag op het door u gekozen moment voor een persoonlijke demonstratie en een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden van het Carstock platform.

Meld je hier aan

Live Demo

Meld je aan voor een Live demo

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking en een demonstratie.

Vul hier je gegevens in

Aanhef

Waarom Carstock van Automotive Intelligence

icoon
Zero effort, 100% automatisch
icoon
Volledige voorraad online
icoon
Meer leads
icoon
Hogere omloopsnelheid
icoon
Lagere rentelasten
AM-i zorg niet alleen voor een forse tijdsbesparing, maar daarnaast ook voor een uniforme en complete manier van adverteren. Het werkt daarnaast prettig, snel en overzichtelijk!
Wouter Broekema afbeelding
Wouter Broekema
Vestigingsoverschrijdend salesmanager bij ABD
AM-i Carstock zorgt voor enorme tijdsbesparing. Doordat AM-i het adverteren van onze voorraad volledig automatiseert is onze voorraad online altijd actueel. Ons verkoopteam kan zich op deze manier volledig focussen op hun toegevoegde waarde: persoonlijk advies aan onze klanten. Schoenmaker blijf bij je leest.
Niels de Feijter afbeelding
Niels de Feijter
Commercieel manager bij Van Tilburg-Bastianen Groep
AM-I Carstock helpt ons om onze voorraad op een efficiënte manier met hoge kwaliteit online te krijgen. Met minimale inspanning een maximale exposure van onze nieuw voorraad.
Edwin de Groot afbeelding
Edwin de Groot
Commercieel Directeur bij Muntstad
Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar Carstock van AM-i was nog geen dag actief en we werden al bedolven onder de leads, meer dan we aankonden. Je advertentieproces automatiseren met Carstock werkt, dat is wel duidelijk.
Maurice Elenbaas afbeelding
Maurice Elenbaas
Marketing Auto Poppe bij Auto Poppe
Met Carstock van AM-i ligt onze focus volledig op de klant. Al onze auto's staan realtime te koop en onze voorraad klopt altijd. Met als resultaat binnen één dag de eerste aanwijsbare order.
Alex Vermare
Verkoop bij Tramper Goes
“Universeel, toegankelijk en compleet; AM-i sluit je zonder problemen aan op je huidige systemen; met direct resultaat”
Robin Jongerius afbeelding
Robin Jongerius
Brandmanager bij Hans Jongerius
“Zo geavanceerd heb ik een online verkooptool in automotive Europa nog niet gezien.”
Clem Dickmann afbeelding
Clem Dickmann
CEO bij Aumacon Mobility Market Intelligence
“Nu is de tijd om te innoveren. AM-i zorgt ervoor dat dealers en autobedrijven hun potentie ten volste benutten, dat zien we aan structurele verbeteringen in de pilots en aan het enthousiasme van onze klanten.”
Sjoerd Schipaanboord afbeelding
Sjoerd Schipaanboord
Automotive strateeg bij Commandos B.V.
2 3 4 5 6

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking